Theme Settings
.
Altuna Euskal Sagardoa JD
100% euskal sagarrez egindako sagardo naturala.

Deskribapena
Altuna Sagardotegian, Urnietan, egindako Euskal Sagardoa. Gorputz handiko sagardo orekatua da. Urtebe txiki, urtebi haundi, moko eta goikoetxe sagarrekin egindako sagardoa.
Etxe inguruko sagastietan jasotako sagarrez egina.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | Sulfitoak ditu |
Gatza | 0,2 g |
Sagardotegia Altuna
Sagardoa egiten urte asko daramazkien sagardotegi tradizionala.
Euskal Sagardoa D.O.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.